Get Adobe Flash player

auverasoie

Ontdek de veelvoud van Zijde!

NIEUW bij

AU VER A SOIE

 

PACKS DECOUVERTE:

Clipboard0003  Clipboard0005  Clipboard00002  Clipboard005


De ‘Packs Decouverte’
  zijn geweldige pakketjes om u en uw klant met de diversiteit aan zijde-  en metallic-garens van het merk  AU VER A SOIE kennis te laten maken!

Deze pakketjes bevatten elk  5 verschillende soorten kwalitatief hoogwaardige zijde garens gedeeltelijk  gecombineerd met, of metallic garen of zijde lijnt, welke qua kleur perfect op elkaar afgestemd zijn.

Bij de ‘Packs Découverte’ heeft u een  keuze uit 24 prachtige garen- en kleuren-  combinaties.

Met maar een  pakketje van de ‘Packs Découverte’ van het merk  AU VER A SOIE is het mogelijk, omdat er verschillende garens in dezelfde kleurstelling zitten,  in een werkstuk zonder grote moeite,  geweldige structuren,  diepte en reliëf te ervaren.

Maar uiteraard is het mogelijk om de diverse producten in deze pakketjes in andere combinaties uit te proberen.

De creatieve geest kent geen grenzen!

KLIK HIER VOOR DE COMPLETE COLLECTIE – PACK DECOUVERTS

 

 

PACKS NUANCES – SOIE D’ALGER:

Clipboard03   Clipboard02   Clipboard09

De prachtige  Packs Nuances – Soie d’Alger  van  het merk  AU VER A SOIE  bevatten 6 strengetjes à  5 m  Soie d’Alger  per pakketje.

De Packs Nuances- Soie d’Alger zijn er in 10 verschillende schitterende kleurstellingen.

In deze collectie vindt u pakketjes in  de basis-, de secundaire-, de pastel –  maar ook  in de nu zo populaire neon -kleuren.

De Soie d’Alger  van AU VER A SOIE  is een hoogwaardig  7-draads splijtgaren van 100 % ZIJDE, welke naast alle andere zijdegarens van het merk AU VER A SOIE wereldwijd bekend is en in de borduursector zeer gewaardeerd is, wordt het inmiddels  ook heel graag in de Quiltsector gebruikt!

De Soie d’Alger  van 100% zijde heeft een geweldige, hele zachte, natuurlijke glans, laat zich uitermate makkelijk verwerken en komt in een kleurengamma van  605 kleuren, in zowel strengen van 5 m als ook van  45 m.

KLIK HIER VOOR DE COMPLETE COLLECTIE – PACK NUANCES

 

 

 

 

Niti Design
Tel.: 00-31-(0)180 590 992

Importeur en Groothandel in een uitgebreide collectie borduurgaren, patchwork en quiltgaren, kantklos garen, miniatuur breigarens, zijdegaren, zijde lint, zijdeproducten, hand geverfd garen en zijde bijproducten, borduur vilt, borduur vlies, scharen en nog veel meer …

Facebook logo